torstai 12. joulukuuta 2013

Vol 2

Kuten edelleisestä postauksesta kävi ilmi, maanantaina m1:n käytyä ultrassa olimme niin hyvässä tilanteessa, että sopiva annos Menopur-hormonia oli löytynyt ja yksi 19mm:n rakkula oli kypsynyt. Siksi maanantaina m1 lähti klinikalta irroituspiikin saaneena. Lääkärin mukaan irroituspiikki irroittaa munarakkulan keskimäärin 36 tunnin kuluttua.

Ihmeellistä, kuinka iloiseksi ihminen voi yhdestä parin sentin rakkulasta tulla! Olin lopun työpäivää pelkkää hymyä.

Tiistaina iltapäivällä meille tehtiin inseminaatio no 2. Rakkula ei ollut vielä irronnut, mutta lääkäri kertoi, että se irtoaisi luultavasti hyvin pian.

Muutamaa tuntia myöhemmin istuessamme kotisohvalla tapahtui sama kuin viime kierrossa. Liekö sattumaa, mutta juuri ovulaation aikoihin niin viime kuin tässäkin kierrossa m1:llä alkoi selkeät flunssan oireet. Kuin yhdellä kellonlyömällä. Siinä me sitten pohdimme onko hän oikeasti vilustunut vai johtuvatko yhtäkkiä alkaneet kurkkukipu ja vilu kenties ovulaatiosta, stressin laukeamisesta vai jostain muusta. Nokkelana ja hauskana ihmisenä ehdotin, että ehkä luovuttajalla on luovuttaessa ollut flunssa.

Nyt edessä on tavallista jännempi joulunodotusaika, sillä hymyilevä lääkäri toivotti meille hyvää joulua ja antoi testipäiväksi 24.12. Voi olla, että nyt on paras keskittyä ajattelemaan enemmän vain niitä laatikoita, paketteja ja muita valmisteluja, jotta jännitys ei kävisi liian kovaksi.

Mukavaa joulunodotusta myös muille!

kallioliike.org

4 kommenttia:

A kirjoitti...

Peukkuja!

Femma kirjoitti...

kiitti! :)

Selmis kirjoitti...

Tsemppiä odotteluun ja toivottavasti saatte parhaan joululahjan! :)

m2 kirjoitti...

Kiitos :)
Teillä on myös erityisen jännät paikat. Onnea ja tsemppiä odotukseen!