sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Oireita?

www.multivu.com
Ns. piinaviikkomme ovat tällä kertaa sujuneet leppoisammin kuin edellisen inseminaation jälkeen. Klinikalta annettu testipäivämme on ylihuomenna tiistaina ja päätimme että testaamme ensimmäisen kerran vasta silloin. Emme siis ole vielä sortuneet yhteenkään hermostuksissa liian aikaisin tehtyyn raskaustestiin. Vasta kaksi iltaa olemme ääneen puhuneet mahdollisista oireista. Alamme selkeästi harjaantua!

Vaikka asiaa yrittää olla jatkuvasti ajattelematta ja vaikka siihen tällä kertaa kuin itsestään suhtautuu kärsivällisemmin ja rauhallisemmin, ei "entä jos" -ajatuksilta voi välttyä.

Olen ollut huomioivinani m1:n alavatsassa turvotusta, mutta m1 on torpannut havaintoni ilmoittamalla, että vatsassa on vain ilmaa. Eilen ja tänään m1 on tuntenut kuukautiskipuja / kuukautisia ennakoivaa kipua alavatsassa. Lisäksi hänellä on nuhaa ja välillä viluisuutta, mitkä taas voi melko helposti yhdistää muutama viikko sitten alkaneeseen flunssaan.

M1:sta tuntuu selkeästi helpommalta ajatella, että vatsan turvotus on ilmavaivoja ja paineen tunne alavatsassa kuukautisia ennakoivia tuntemuksia eikä mitään sen kummempaa. Ehkä onkin viisaampaa yrittää olla analysoimatta oireiden syytä loputtomiin. Ymmärrän tietysti myös sen, että mahdolliseen miinukseen voi olla helpompi suhtautua, jos ei elättele liikaa toiveita. Luulen, että m1 yrittää myös olla lietsomatta minun odotuksiani / toiveitani spekuloimalla oireita mahdollisimman vähän. Minä taas uteiaisuuttani silti kyselen m1:lta välillä oireista, sillä haluan jakaa tuntemuksia ja muutoin minun on hyvin vaikea tietää, miltä m1:sta omassa vartalossaan tuntuu.

Että tällaisia tunnelmia täällä.. Fyysisten oireiden lisäksi ilmassa on ollut hieman mielialavaihtelua, mutta siitä on vaikeaa sanoa onko täysin normaalia, liittyykö mahdollisiin alkamassa oleviin kuukautisiin vai kenties johonkin muuhun. Onneksi enää muutama päivä jäljellä ja sitten voimme molemmat juhlistaa joulua joko ällistyttävän onnentunteen tai maittavan kala- ja juustopitoisen jouluruoan + viinin kera.

Ei kommentteja: