maanantai 9. joulukuuta 2013

Menopur tuottaa tulosta

Olen nyt ottanut Menopuria 17 päivää. Navan ympärillä on useampi pieni pistosjälki, mutta muuten piikittäminen on sujunut yllättävänkin mukavasti. Joka ilta kahdeksan aikaan olen kaivanut ruiskurepertuaarini keittiönpöydälle ja kerännyt käytetyt neulat apteekkiin vietäviksi. Aamu-unisuuttani valitsin pistosajankohdaksi illan, ja siksi olenkin joutunut muutaman kerran kuljettamaan neuloja ja lääkettä ravintoloiden vessoihin. Rutiinilla niistäkin on selvitty, vaikka ruiskujen jättäminen ravintoloiden naistenhuoneisiin on tuntunut joka kerta aika erikoiselta.

Ensimmäinen ultra oli viiden päivän Menopur 75 ky -kuurin jälkeen. Munarakkuloissa ei ollut tapahtunut mitään.

Toinen ultra oli yhteensä 10 päivän lääkkenoton jälkeen. Ultrassa ei vieläkään näkynyt rakkuloissa kasvua. Kohdun limakalvo oli muutaman millin paksuuntunut, mutta rakenteeltaan vielä sellainen kuin alkukierrossa. Ultran jälkeen suurensimme Menopur-annostusta 112,5 ky:ön.

Tänään aamulla jännitin klinikalle menoa. Ajattelin, että olisi jo kiva päästä lääkekuurista seuraavaan vaiheeseen. Lisäksi jokainen hormonipistos maksaa muutaman kympin ja tähän mennessä niitä pistoksia on lähes parikymmentä. Lääkärin ensimmäinen kommentti ultrakuvasta oli "no niin, nyt on ainakin tapahtunut!". Kymmenen 75:ky:n ja seitsemän 112,5 ky:n jälkeen ultrassa näkyi useita 13 mm munarakkuloita ja yksi 19 millimetrinen. Vihdoin! Onneksi noiden monirakkulaisten munasarjojen tuottamien monien pienten rakkuloiden seasta löytyi tuo yksi johtofollikkeli. Tämä tietää sitä, että pääsemme taas yrittämään!

www.social-engineer.org

Sain heti klinikalla Pregnyl-piikin, joka irrottaa munasolun noin 30 tunnin kuluttua pistoksesta. Huomenna iltapäivällä siis toinen inseminaatio!

Ei kommentteja: