sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kohti inseminaatiota vol. 2

Koska viime kierrossa käytetty tablettihormoni Letrozol kypsytti sen verran pienehkön rakkulan (16 mm) ja limakalvokin jäi ohuehkoksi (6 mm), toivotaan piikitettävän Menopurin tuottavan tässä kierrossa otollisempia tuloksia. Kohta on kolme ensimmäistä piikitystä jo takana päin! Olihan tuo hurjaa sekoitella kuiva-ainetta liuottimeen ja heilua kahden piikin kanssa, kunnes toisella niistä (onneksi sillä pienemmällä) piti ruiskauttaa hormoni mahamakkaraan. Eilen jouduin tekemään neulaoperaation kenttäoloissa ravintolan vessassa. Hyvinhän tuo onneksi meni, kun oli asiantuntevat tukijoukot auttamassa. 



Piikitän 75 iu:n annoksen Menopuria vatsanahkaani kiertopäivinä 5-9. Kymmenentenä kiertopäivänä eli ensi keskiviikkona on ultra, jossa katsotaan, mitä on tapahtunut ja miten jatketaan. Jos rakkula on kasvanut hyvin, irrotuspiikki Pergnylin saanee ottaa jo keskiviikkona tai torstaina. Irrotuspiikin jälkeisenä päivänä on inseminaatio. Toivottavasti tällä systeemillä saataisiin yksi tai muutama rakkula kasvamaan sopivankokoiseksi. Vaikka tästä kierrosta ei tärppäisikään, olisi tietenkin hienoa löytää jo sopiva lääke ja annos seuraavia yrityksiä varten.

Kierron alkaminen oli tietenkin inseminaation jälkeen harmittava uutinen, mutta toisaalta uuteen yritykseen orientoitumisen jälkeen tämä kierron alku on ollut selkeydessään mukava levähdyshetki: ei tarvitse odottaa ja jännittää mitään eikä tarvitse olla epätietoinen. Inseminaatiopäivän ajankohdan stressailu on vasta ensi viikon heiniä ja sitten alkaakin pikku hiljaa taas parin kolmen viikon itsetarkkailun sävyttämä ollako vai eikö olla -jännitysnäytelmä. 


Ei kommentteja: