tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvää joulua! **

Lämmintä ja rauhallista joulua kaikille! Nauttikaa läheisitänne ja hyvästä ruoasta!

Meillä jouluaatto alkoi niin, että jonkin aikaa hereillä oltuani aloin tiedustella m1:ltä haluaisiko hän käydä vessassa. Kumpikin tiesi että tänään on klinikalta annettu testipäivä.

Testiin tuli pelkkä kontrolliviiva ja m1 ehti jo pujahtaa takaisin peiton alle mutisten jotain punaviinistä ja homejuustosta.

Katsoin itse testiä uudelleen ja noin kaksi minuuttia testin tekemisen jälkeen siihen oli ilmaantunut jotakin. Jotakin hyvin haaleaa, mutta ilmeisesti kuitenkin jotakin.

Olemme täällä tällä hetkellä hieman huuli pyöreänä. Emme uskalla vielä olla onnesta sekaisin, mutta sellainen lävitsetunkeva jännitys ja hämmennys ovat pinnassa. Voisiko se olla..?
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua, kiitos mukavasta blogista! Rakas puolisoni (rv 7+) joutui tässä lähtemään töihin, mutta meillä oli testissä samantyyppinen haalea viiva 2 päivää ennen virallista testipäivää (innokkaat ;), joka hieman vahvistui muutaman päivän jälkeen. Viiva on viiva on viiva eli varovaisesti onnea! Jännää...

B

m2 kirjoitti...

Kiitos! :)
Varsinkin testin tekemisen ajankohta tuntuu tällä hetkellä aika mielettömältä, kun muutenkin olimme valmistautuneet olemaan koko päivän kahdestaan rauhassa kotona. Oli aikaa ihmetellä ja ihastella asiaa jouluisissa tunnelmissa.
Teimme tänä aamuna uuden testin ja nyt voi sanoa että kyllä se on varmasti totta, sen verran selkeä plussa testiin ilmaantui <3
Tsemppiä teille alkuraskauteen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Näin kävi meilläkin. Voi olla!