keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Varhaisultra - rv 7

Tänään koitti se jännä päivä, kun meidän oli määrä mennä klinikalle varhaisultraan katsomaan, mitä vatsassa viime viikkojen aikana oikein on tapahtunut. Raskaus on nyt viikolla 7, joten tiesimme että mikäli kaikki on kunnossa, jopa alkion sydämen sykkeen voisi olla mahdollista nähdä.

Heti aamusta istuimme klinikan aulassa ja molempien vatsaa nipisti jännityksestä - Ok, ehkä m1:lla saattoi olla mukana joitakin raskauteen liittyviä nipistyksiä myös, mutta m2 myötäeli tässä kohtaa vatsan tuntemuksilla täysin. Pian pääsimmekin lääkärin luo ja hetken kuluttua näimme monitorilla jotakin mieletöntä.

Lääkäri onnitteli meitä ja kertoi, että kohdussa on kaikki juuri niin kuin tässä vaiheessa raskautta kuuluukin olla. Alkio on noin 8,5 mm "pitkä" ja sitä tarkkaan ruudulta katsoessa näkyi pientä väpätystä, joka kuulemma oli "Aivan selkeä syke".

Kuvaruutua katsellessa tuli aivan mieletön olo. Siellä todellakin on kaikki juuri niin kuin pitää ja pieni ihmisen alku kasvaa kasvamistaan. Tällä hetkellä mielessä on sekava, suunnaton onnen tunne. Mikäli kaikki menee hyvin, meitä on syyskuun alussa kolme.
6 kommenttia:

A kirjoitti...

Mahtavaa! Ihana möykky! Onnittelut!

Femma kirjoitti...

Kiitos! On kaunis lapsi!

m2 kirjoitti...

Enemmän minun piirteitäni tässä vaiheessa, näkisin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Täällä ruudun toisella puolella myös toiveikas ja onnellinen olo teidän puolesta :) -J

A kirjoitti...

Kyllä tuossa molempien näköä on :D

Femma kirjoitti...

:)