keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sperma-asiat


Vihdoin maanantaina saimme soiton biologilta, joka kertoi soittelevansa "näissä sperma-asioissa". Hän kertoi, että heiltä ei löydy listoilta sperman luovuttajaa, joka vastaisi toiveitamme (hiusten ja silmien väri, pituus, etninen alkuperä). Kuulemma tanskalaisesta pankistakaan ei välttämättä ihan helpolla löydy kriteerejämme täyttävää luovuttajaa, vaan saattaisimme joutua odottelemaan sopivan luovuttajan löytymistä. Tämä tuli meille aika yllätyksenä, sillä toiveemme eivät ole mielestämme mitenkään erikoisia. Maanantaisen puhelun jälkeen jäimme miettimään, muuttaisimmeko kriteerejämme ja lupasimme palata tällä viikolla vielä asiaan.

Tänään soittelin klinikalle kertoakseni, että voimme pituudessa ja silmien värissä kyllä joustaa, mutta muuten jäämme mieluummin odottelemaan kuin vaihtamaan muita toiveitamme. Sainkin heti kuulla, että tanskalainen pankki oli päivittänyt luovuttajalistaansa ja sieltä löytyi heti muutama meille sopiva ehdokas. Kolmesta ehdokkaasta valitsimme sitten m2:n kanssa samantien sopivimman ja varasimme kaksi optiota. Kunkin luovuttajan sukusoluja voidaan käyttää vain viiden eri naisen kohdalla ja halusimme heti varmistaa, että myöhemmin m2 tulisi raskaaksi saman luovuttajan spermalla ja lapset olisivat näin keskenään biologisesti sukua toisilleen. Olkia eli sperman kertaeriä tilasimme kuusi, niillä yritämme saada minut raskaaksi. Jos se ei riitä, tilataan lisää, ja jos tärpää aiemmin, säästetään loput toisen lapsen yrittämiseen. Tilaus tulee lokakuun alussa ja heti kun kama on klinikalla, aloitan keltarauhaskuurin menkkojen aikaansaamiseksi. 

Puhelun hoidin työpaikan kopiohuoneessa työkavereita pakoillen. Maanantaisen soiton lopussa kollega tuli huoneeseen juuri kun kerroin, millaisia silmienvärejä ja etnistä alkuperää olimme ajatelleet. Toivottavasti ei tajunnut, mistä värianalyysissa oli kyse. Tämänpäiväisten hyvien uutisten jälkeen oli kyllä vaikea palata työn pariin ja keskittyä hommiin. Me päästään yrittämään ekan kerran ehkä jo lokakuussa! Jännää! 


Ei kommentteja: